منو اشيا عمودي
ورود
1401/3/16 دوشنبه
جوان آبادانی با اهدای عضو به 2 بیمار زندگی بخشید
مدیر امور بیماری های دانشگاه علوم پزشکی آبادان گفت: اهدای عضو یک جوان مرگ مغزی شده ساکن آبادان به دو بیمار نیازمند عضو، حیاتی دوباره بخشید.

.

مهندس بغلانی، مدیر امور بیماری های دانشگاه صبح امروز در گفت و گو با خبرنگار وبدا آبادان گفت: این جوان ساکن شهرستان آبادان به علت خونریزی مغزی به بیمارستان شهید بهشتی انتقال یافته بود اما به رغم تلاش و پیگیری‌های پزشکان و کادر درمان دچار مرگ مغزی شد.
وی اضافه کرد: متاسفانه به دلیل وخامت وضعیت بیمار، تلاش پزشکان و کارکنان بیمارستان برای نجات وی موثر واقع نشد و پس از اعلام مرگ مغزی بیمار، کارهای لازم برای کسب رضایت از خانواده او انجام گرفت.
این مسؤول ادامه داد: با کسب رضایت از خانواده پس از تایید مرگ‌مغزی توسط تیم معالج، در نهایت با اهدای ۲ عضو بدن، بیماران نیازمند از مرگ حتمی نجات پیدا کردند.

دانشگاه علوم پزشکی آبادان
عكس هاي مرتبط :