.

اعضای هیئت رییسه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی آبادان با خانواده شهید اسدالله بهرامی، از شهیدان والامقام کارمند این شهرستان دیدار کردند. به گزارش خبرنگار وب‌دا از آبادان، اعضای هیئت رییسه دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آبادان شب گذشته با خانواده شهید اسدالله بهرامی، از شهدای کارمند 8سال دفاع مقدس دیدار کردند. این گزارش حاکیست در این دیدار، دکتر علیرضا آموزنده، رییس دانشکده، دکتر محمد محبوبی، معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی، دکتر نوراله طاهری، مدیر حوزه ریاست، احمد سپهر سبحانی، رئیس اداره بازرسی، حسین کایدخورده، مدیر روابط عمومی و امور بین‌الملل، سید جابر پورشعیب، مدیر غذا و مهدی قناد، سرپرست بسیج جامعه پزشکی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آبادان حضور داشتند. شایان ذکر است در این دیدار اعضای هیئت رییسه دانشکده علوم پزشکی آبادان با دسته گل و اهدای تابلو از این خانواده معظم تقدیر کردند. گفتنی است همسر و فرزند شهید، در این دیدار دقایقی از خاطرات روزهای دفاع و ایثار گفتند. شهید اسدالله بهرامی از شهدای کارمند اداره برق آبادان بود که در 18 فروردین ماه سال 1360 در منطقه عملیاتی مارد بر اثر اصابت گلوله خمپاره به شهادت رسید.

تعداد بازديد اين صفحه: 54993
تعداد بازديد کنندگان سايت: 20455861 تعداد بازديد زيرپورتال: 63879 اين زيرپورتال امروز: 16 سایت در امروز: 119 اين صفحه امروز: 2